Välkommen till bloggen om båtnyheter

Det här är platsen för oss som gillar, båtar, sjöliv och båtprylar. Nyheter om nya båtar, gamla båtar, prylar, böcker, produkter eller tjänster publiceras så fort de dyker upp. Klicka vilt på alla länkar, det tjänar alla på.

söndag 7 februari 2010

Linder lyssnar på kunderna - erbjuder efterfrågat tillbehör

Den småländska aluminiumbåtstillverkaren Linder lyssnar på kunderna och släpper ett efterfrågat tillbehör till Sportsman 445.
 
- Fiskare som använder båten har hört av sig. De vill gärna stå lite högre när de fiskar. Vi har också fått in bilder från kunder som byggt egna plattformar som de kan stå på. Det är kul att kunderna engagerar sig för våra båtar, säger Henrik Hartman på Linder.

Så valet var inte så svårt. Ett tillbehör togs fram. Det är en kombinerad fiskeplattform – egentligen blir det ett litet fördäck - och extra förvaringsutrymme som monteras längst fram i fören. Den befintliga förtoften blir därmed botten i det nya stuvutrymmet som blir en perfekt plats att förvara anakre och linor i. Allt byggt i samma underhållsfria aluminium som resten av båtten.

Mer aluminium från Linder
Tanken med en aluminiumbåt är att den ska vara underhållsfri. Inget slit med sandpapper och lack. Därför kastar Linder nu ut träårorna. I fortsättningen blir det aluminium som standard också där.

-En stor anledning är att vi vill erbjuda kunderna en båt som håller länge utan att kräva ett omfattande underhåll, säger Henrik Hartman.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar